Hem ¦ Släktföreningen ¦ Styrelsen ¦  Släktingars Intranät


Hem

Släktföreningen

Anfäder

Släktmöten
 
Visingsö 2011
Tjörn 2006
Åsbro 2001
Hasseludden 1996
Siljansnäs 1991
Medevi Brunn 1986
Ljungskile 1981
Solbacka 1976
Solbacka 1971
Täby 1966
Finspång 1961
Vretstorp 1956
Vretstorp 1951
Vretstorp 1946

Nyheter

Galleri

Julbrevet

Styrelsen

Efterlysningar

Kalender

Ordlista sjukdomar

Ordlista militaria

Länkar


Om Cookies /
©

Släktingars Intranät


Släktmötet 11-12 juni 2011
Visingsö

98 medlemmar av den Karlströmska släktföreningen sammanstrålade på Visingsö på lördagsförmiddagen och inkvarterades på Wisingsö Hotell & Konferens. Efter en god lunch satte vi igång med att fullborda en släkttavla så att alla kunde se var de fanns och hur de var släkt med alla andra. Släkten räknar ju nu med 502 medlemmar fördelade på sju generationer och vi har ju inte riktigt ord för alla, men vi var överens om att fyr-männing, fem-männing osv kunde vara användbara begrepp. Särskilt glada var vi över att det var fyra av fem från kusingenerationen som kunde vara med oss.

Vi hade vårt femårsmöte, bildade en delvis ny styrelse och mindes dem som gått bort sedan förra släktmötet. Vi antog nya stadgar och lade grunden för nästa femårsperiod. Vi fotograferades förstås och sedan blandades vi i grupper och fick använda alla våra sinnen till att lösa en mängd uppgifter. Hela eftermiddagen var vi samlade i den vackra parken, om inte i strålande sol så åtminstone i hyggligt försommarväder. Vi fick en god middag och ägnade kvällen åt samvaro med musik och dans uppe på loftet. Naturligtvis var det också prisutdelningar och lotteridragningar och många gladdes åt vinsterna.

På söndagen sken solen varmt över Visingsö och vi fick en härlig tur med remmalaget och fick höra om och se en del av traktens sevärdheter. Vi fick sedan träffa greve Per Brahe d y som på ett målande sätt redogjorde för öns historia. Efter lunch avslutades det fjortonde släktmötet och vi var alla överens om att ses om fem år igen. Dock tycker en del att vi bör ses oftare för det är ju så trevligt att ses  igen och att knyta nya kontakter. Visingsö var en perfekt plats att ha släktmöte på, ett härligt ställe med bra rum och jättegod mat och ett mycket trevligt bemötande. Om fem år, 2016, var ses vi då?

Söndagens sol gladde oss!


Nyheter

2013-06-16
Carl Johan och Fredrikas anfäder uppdaterade.
Läs Mer Här!

2013-06-15
Släktföreningen önskar alla en riktigt Trevlig sommar!
Läs Mer Här!

 
     

Copyright Släktföreningen Karlström 2008-2011 © www.karlstrom.info